Ο chef Χρήστος Βέργαδος στην κουζίνα του Χαμογελα και Πάλι, φτιάχνει ένα λαχταριστό Red velvet cake!

Comments


#Συνταγές Ο chef Χρήστος Βέργαδος, στην κουζίνα του «Χαμογελα και Πάλι», φτιάχνει ένα λαχταριστό Red velvet cake! Υλικά: Για το κέικ: 270 γρ. ηλιέλαιο 300 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 150 γρ. γάλα 120 γρ. γιαούρτι 340 γρ. αλεύρι Για τη γέμιση: 220 γρ. τυρί κρέμα 100 γρ. ζάχαρη 1 αυγό 60 γρ. βούτυρο 2 κ. σ. αλεύρι 1 βανίλια Για το frosting: 260 γρ. ζάχαρη άχνη 120 γρ. τυρί κρέμα 170 γρ. κρέμα γάλακτος 1 βανίλια https://www.megatv.com/2022/02/13/o-x...

Previous Post Next Post