Μπαίνουμε και επισήμως σε εορταστική περίοδο και ο Γαστρονόμος μάς το υπενθυμίζει με μια υπέροχη έκδοση αφιερωμένη στα πιο «καλά» μας γλυκά. Τα γλυκά ταψιού. Μπακλαβάδες που κάνουν «κρατς», γαλακτομπούρεκα με διάφορα είδη κρέμας, ντελικάτα κανταΐφια, καρυδόπιτες, αμυγδαλόπιτες και φουντουκόπιτες και υπέροχες γιαουρτόπιτες και μελόπιτες που βάζουν κάτω τα τσίζκεϊκ! Και ακόμα, ρεβανί και σάμαλι, σοκολατόπιτες, πορτοκαλόπιτες και ένα σωρό άλλα γνωστά και άγνωστα γλυκά που θα γίνουν μέρος της οικογενειακής μας ιστορίας. Θα τα σερβίρουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, σε ονομαστικές εορτές και γενέθλια και στα τραπέζια του Σαββατοκύριακου. Με άλλα λόγια, σε όλες τις χαρές μας. |
إرسال تعليق