Στο πιο μεγάλο τεύχος του Γαστρονόμου που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, μαγειρεύουμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, κάνουμε Ανάσταση στο προαύλιο της Αγίας Τριάδας στο Πέραν, στρώνουμε πασχαλινό τραπέζι εν πλω στον Βόσπορο και μπαίνουμε στα σπίτια των Ρωμιών της Πόλης, που μοιράζονται μαζί μας τις ιστορίες και τις συνταγές τους. 324 σελίδες γεμάτες εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές: πασχαλινά φαγητά, τρανούς μεζέδες, αρωματικά πιλάφια, πλούσιες σαλάτες και πλήθος από γλυκά που συνδυάζουν θαυμαστά Δύση και Ανατολή. |
إرسال تعليق