Για αυτό το τεύχος διασχίσαμε όλο το νησί. Μπήκαμε σε καφενέδες εκατόχρονους και καινούργιους, άλλους στα οροπέδια, άλλους δίπλα στο κύμα. Καταγράψαμε συγκλονιστικής νοστιμιάς φαγητά -χοχλιούς στις πιο απίθανες εκδοχές, λαδερά-αποκάλυψη, σφακιανές πίτες και καλιτσούνια, κουνέλι με μπάμιες αλλά και τσιγαριαστό σε ό,τι παραλλαγή βάλει ο νους. Και είδαμε από κοντά τα μποστάνια, τους οπωρώνες, τα κοπάδια και τα μιτάτα από όπου έρχονται οι συγκλονιστικές πρώτες ύλες για όλα τούτα τα θαυμαστά που υμνούν την κρητική εποχικότητα. |
Post a Comment