☀️Εσύ ξέρεις ποιο είναι το σπανακόρυζο του καλοκαιριού;

Gingerάκι,

Αυτήν την εβδομάδα ο μεγαλύτερος, καλοκαιρινός διαγωνισμός συνεχίζεται. Πάρε μέρος, για να κερδίσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια για εσένα και την παρέα σου!


Ακόμη, σου φτιάχνουμε πεντανόστιμες καλοκαιρινές συνταγές· βλητόρυζο aka το καλοκαιρινό σπανακόρυζο, ονειρεμένη φάβα με ελληνικό chimichurri κάπαρης και πανεύκολα μπισκότα λαδιού για τα τέλεια ice-cream sandwiches.


Αν φτιάξεις κάποια από τις συνταγές μας ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social Media και κάνε tag @madamegingercom για να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου!

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΠΟΣΤΕΡ ΣΑΜΜΕΡ IN ΚΥΨΕΛΗ

Ένα limited edition πόστερ για όλα τα ζεστά μα και δημιουργικά, τα γεμάτα υγρασία αλλά και απογευματινή, απρόσμενη δροσιά, για εκείνα χωρίς air condition αλλά και με χαλασμένο ανεμιστήρα, για όλα όσα δεν πήγαμε πουθενά αλλά και εκείνα που ανυπομονούσαμε να γυρίσουμε σπίτι, για όλα τα καλοκαίρια που περάσαμε μαζί σου ΚΥΨΕΛΗ μας.

Απόκτησέ το εδώ →

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Άκρως καλοκαιρινή, σιτσιλιάνικη καπονάτα μελιτζάνας και η λαχταριστή μακαρονάδα που θα φτιάχνεις όλο το καλοκαίρι στο κουζινάκι των διακοπών έρχονται την επόμενη εβδομάδα στο Madame Ginger.

Stay tuned! 🤟

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments