100 μακαρονάδες έχει αυτός ο Γαστρονόμος. Φλογερές, φουρνιστές, τυρένιες, ντοματένιες, λιτές ή πιο πλούσιες. Ο σεφ Luca Piscazzi και η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη μοιράζονται μαζί μας γνωστές και άγνωστες ιταλικές συνταγές, ο Λευτέρης Λαζάρου ετοιμάζει θαυμάσια θαλασσινά πιάτα ζυμαρικών και η Νένα Ισμυρνόγλου aglio e oglio αλά ελληνικά. Ο Άρης Βεζενές εμπνέεται από την ασιατική κουζίνα και Βασίλης Καλλίδης μας γυρνάει στα 80's με μακαρονάδα της πιτσαρίας με τέσσερα τυριά και μια καρμπονάρα όπως τότε. Όσο για τη ναπολιτάνα, έχει την τιμητική της. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. |
إرسال تعليق