Gingerάκι, Παρά τα κρύα των τελευταίων ημερών η Άνοιξη έχει αρχίσει ήδη να μας κλείνει πονηρά το μάτι. Γι' αυτό και εμείς το γιορτάζουμε με συνταγές γεμάτες αρώματα, ελαφριές μα και comfort και φυσικά plant-based που θα λιγουρευτούν όλοι είτε vegan είτε όχι. Τι να πει κανείς για αυτή τη λαχταριστή φουρνιστή πουτανέσκα που σου φτιάξαμε, το υπέροχο μυρωδάτο, λεμονάτο ταμπουλέ που κρύβει τσαχπίνικα μυστικά ή γι' αυτό το σοκολατένιο κέικ-αμαρτία που όμως φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα με ελάχιστα υλικά ντουλαπιού; Ακόμα, σε προσκαλούμε αυτήν την Κυριακή να φάμε μαζί κυριακάτικο brunch στο πρώτο Pop-Up Brunch του χρόνου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, να γνωριστούμε από κοντά και να καλωσορίσουμε μαζί την Άνοιξη, όπως της αξίζει. Αν φτιάξεις κάποια από τις συνταγές μας ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social Media και κάνε tag @madamegingercom για να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου! | | ΟΙ ΠΙΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ | | | | Η δική μας εκδοχή της ιταλικής Puttanesca θέλει τα λαχανικά καψαλισμένα και μελωμένα στον φούρνο, προτού ανακατευτούν με τα βρασμένα ζυμαρικά! | | | Αυτό το λεμονάτο και σκορδάτο ταμπουλέ δεν περιέχει πλιγούρι αλλά είναι φτιαγμένο από 100% λαχανικά και φρέσκα μυρωδικά! | | | Όλοι αγαπάμε τα σοκολατένιο κέικ, ειδικά όταν φτιάχνονται πανεύκολα σε 1 μπολ, με οικονομικά υλικά που μπορεί να έχουμε ήδη στο ντουλάπι! | | | | |
إرسال تعليق