Πορτοκαλόπιτα του Βαγγέλη Δρίσκα

Comments


Dec 28, 2021
Πορτοκαλόπιτα Υλικά για 1 ταψί
 30 Χ 40 εκ. 500 γρ. φύλλα κρούστας
 200 γρ. ζάχαρη
 200 γρ. λιωμένο βούτυρο ROYAL by ARTIMA
 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
 200 ml χυμός πορτοκαλιού
 2 βανίλιες σκόνη
 ξύσμα από 2 πορτοκάλια
 για το σιρόπι:
 200 ml νερό
 250 γρ. ζάχαρη
 1 πορτοκάλι
 για το γιορτινό σερβίρισμα:
 στραγγιστό γιαούρτι και καραμπόλα (φρούτο αστέρι) σε φέτες.



Previous Post Next Post