Διαλέξαμε προσεκτικά 60 εκπληκτικά πιάτα της εποχής και τις αναθέσαμε στους καλύτερους Ελληνες σεφ που τις ετοίμασαν με ενθουσιασμό και έκπληξη για την άφθαστη νοστιμιά τους: πίτες, φρικασέ, στουφάτα κρεατικά, κυνήγι και ψάρια όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί, λαχανικά σε πλούσιους ζωμούς και θαλασσινά σε καταπληκτικές μαγειρικές τεχνικές! Πιάτα νηστίσιμα που θα αναζωογονήσουν για πάντα το σαρακοστιανό μας τραπέζι, πιάτα με υλικά της φύσης, μαγειρεμένα μέσα στο δάσος, ένα ολόκληρο κάλεσμα σε ένα αρχοντικό χωριάτικο τραπέζι, μια σπάνια συλλογή με αυγομαγειρέματα που ξαφνιάζουν με την πρωτοτυπία τους, σπέσιαλ συνταγές που δεν περιμέναμε ποτέ ότι έχουν γραφτεί σε ελληνικό έδαφος, γλυκίσματα με χαρακτήρα ευρωπαϊκό αλλά και ανατολίτικο. Και μαζί 10 μοναδικές συνταγές, κλασικές και διαχρονικές, που συνεχίζουμε να φτιάχνουμε και σήμερα αλλά που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη τεχνική τους και αποδεικνύουν την αδιάσπαστη συνέχεια της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης.
|
إرسال تعليق