Αγναντεύουμε τη Λίμνη Πλαστήρα από τις κορυφές των Αγράφων, τρυπώνουμε στις σπιτικές και τις επαγγελματικές κουζίνες των σκληροτράχηλων βουνίσιων γυναικών και μαγειρεύουμε από χοιρινό και βουνίσιο αγριογούρουνο, μέχρι τις εμβληματικές τους πίτες, δοκιμάζουμε ρωμαλέες, παμπάλαιες και μοντέρνες δημιουργικές συνταγές με τα προϊόντα του τόπου τους και περιπλανιόμαστε στα ορεινά δάση για να μαζέψουμε άγρια μανιτάρια.
Μαθαίνουμε όχι μία, όχι δύο, αλλά 7 ποικιλίες μανταρινιών και με αυτά ετοιμάζουμε το τέλειο τσάτνεϊ με θυμάρι, μαρμελάδα-αποκάλυψη με μαστίχα, απίθανα δροσερές σαλάτες, ζουμερά κέικ και απολαυστικά σορμπέ.
إرسال تعليق