Στον επόμενο Γαστρονόμο: Πικάντικος Φεβρουάριος

Δεν βλέπετε τις εικόνες; Κάντε κλικ εδώ...

Με τον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη και τις Απόκριες και ταξιδεύουμε στις κορυφές των Αγράφων. 

Στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου

Τα κεμπάπ του 2020

Γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη και τις Απόκριες με πρωτότυπα, λαχταριστά κεμπάπ που δημιούργησαν μόνο για μας οι σεφ του Γαστρονόμου.

Μαγειρέψτε πρώτοι κοτοκεφτέδες με μανιτάρια και εξωτική σάλτσα μουστάρδας-καρύδας

Σαγανάκια made in Greece

Με αρσενικό Νάξου, με λαδοτύρι Μυτιλήνης, με μελίχλωρο Λήμνου και άλλα ξεχωριστά ελληνικά τυριά.

Μαγειρέψτε πρώτοι«Σαγανάκι» φούρνου με λαδοτύρι Μυτιλήνης και μαρμελάδα λεμόνι

Μεγάλο αφιέρωμα: Η κουζίνα των Αγράφων

Αγναντεύουμε τη Λίμνη Πλαστήρα από τις κορυφές των Αγράφων, τρυπώνουμε στις σπιτικές και τις επαγγελματικές κουζίνες των σκληροτράχηλων βουνίσιων γυναικών και μαγειρεύουμε από χοιρινό και βουνίσιο αγριογούρουνο, μέχρι τις εμβληματικές τους πίτες, δοκιμάζουμε ρωμαλέες, παμπάλαιες και μοντέρνες δημιουργικές συνταγές με τα προϊόντα του τόπου τους και περιπλανιόμαστε στα ορεινά δάση για να μαζέψουμε άγρια μανιτάρια.

Ετοιμάστε πρώτοι την Μπατζίνα, την πίτα σύμβολο των Αγράφων

Εποχής: Μανταρίνι

Μαθαίνουμε όχι μία, όχι δύο, αλλά 7 ποικιλίες μανταρινιών και με αυτά ετοιμάζουμε το τέλειο τσάτνεϊ με θυμάρι, μαρμελάδα-αποκάλυψη με μαστίχα, απίθανα δροσερές σαλάτες, ζουμερά κέικ και απολαυστικά σορμπέ.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Facebook Instagram Twitter Youtube

Γαστρονόμος

Ethnarchou Makariou and Falireos 2, Neo Faliro Piraeus
Greece

Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να μην λαμβάνετε το newsletter κάντε κλικ

 

εδώ

MailerLite

Post a Comment

أحدث أقدم

Comments