Αγαπάμε και απολαμβάνουμε το κρασί, ξέρουμε κάποια πράγματα, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που θα θέλαμε να μάθουμε. Απορίες λογικές και εξωφρενικές βρίσκουν απάντηση στις σελίδες αυτού του τεύχους. Μαθαίνουμε τα ορόσημα της ελληνικής αμπελουργικής παράδοσης, γνωρίζουμε ελληνικές ποικιλίες και βάζουμε πινέζες σε διάσημα αμπελοτόπια, δοκιμάζουμε 100 και βάλε κρασιά, νέας γενιάς ρετσίνες, αφρώδη, orange, παλαίωσης, επιδόρπια. Κάνουμε ταιριάσματα με φαγητό, μαγειρεύουμε κρασάτες σπεσιαλιτέ και πιάτα με όλα τα αγαθά της αμπέλου, από αμπελόφυλλα και κορφάδες, μέχρι σταφύλια, σταφίδες και πετιμέζι, και σερβίρουμε κοκτέιλ με βάση το κρασί. |
Post a Comment