Ευαγγέλου, Λαζάρου, Πέσκιας, Φέσκος, Τσιοτίνης, Χιλιαδάκη, Πισκάτσι, Φελεμέγκας, Ισμυρνόγλου, Καλλίδης… Σ' αυτό το τεύχος 25 τρανταχτά ονόματα της μαγειρικής σκηνής της χώρας βγάζουν τις στολές, φοράνε πιτζάμες και ρούχα σπιτιού, και μας χαρίζουν αναπάντεχες πόζες και συνταγές που ετοιμάζονται εύκολα, με προσιτά υλικά και χωρίς να μας φάνε οι προετοιμασίες: τυροκουλούρα και κοκορόπιτα, σάντουιτς και πίτσα, σούπες, κρεατικά, ψάρια και όσπρια. Και δεν είναι μόνο αυτό. Παρέα με αρτοποιούς, μάγειρες και μπαρτέντερ στήνουμε το τέλειο brunch αλά ελληνικά, ό,τι πρέπει για ένα τεμπέλικο κυριακάτικο πρωινό στο σπίτι με φίλους. Με τηγανίτες με φέτα και θυμαρίσιο μέλι, καγιανά, αυγοφέτες, κέικ και άλλα πολλά. |
Post a Comment