Από τη Μεγάλη Εβδομάδα στην Πρωτομαγιά κι έπειτα στο Πάσχα οι μέρες κυλούν σαν νεράκι και μας φέρνουν πιο κοντά στο καλοκαίρι. Πολλές οι ευκαιρίες να γλυκαθούμε! Έχουμε συνταγές για κέικ σοκολάτας, σουσαμόπιτα και λουκουμάδες, όλα νηστίσιμα και vegan, αλλά και σαμοθρακιώτικα τσουρέκια, γιαννώτικα κουλούρια και τάρτα με φράουλες για το πασχαλινό τραπέζι. Γλυκά του κουταλιού της εποχής και υπέροχα νοσταλγικά γλυκίσματα από τα παλιά: γλώσσες της πεθεράς, καριόκες, πάστα ταψιού, σαλάμι με καρύδα... Το έξτρα τεύχος-δώρο αυτή τη φορά έχει χρώμα ιταλικό – από τιραμισού με σοκολάτα μεχρι torta della nonna και κέικ καπρέζε. |
Post a Comment