Λαχταριστές, εύκολες, ελαφριές ψαροσυνταγές μαγειρεμένες στην κατσαρόλα, στο τηγάνι και στον φούρνο, σε μια συλλεκτική έκδοση με την υπογραφή του Γαστρονόμου. Γαύρος, σαρδέλες, φαγκριά, τσιπούρες, λαβράκια, μαγιάτικα, κρανιοί, μπαρμπούνια, γόπες και όχι μόνο, σε συμμαγειρέματα με ντομάτες, χόρτα, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, μπάμιες και όλα τα νόστιμα του καλοκαιριού, από γνωστούς σεφ και καλομάγειρες από όλη την Ελλάδα. Μαζί τους, πληροφορίες για τη διατροφική αξία των ψαριών και για τα είδη που βρίσκουμε στην ελληνική αγορά, τεχνικές και μυστικά νοστιμιάς. |
Post a Comment