⛵Κέρδισε ακτοπλοϊκά εισιτήρια!

Gingerάκι,

Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τον μεγαλύτερο, καλοκαιρινό διαγωνισμό. Πάρε μέρος, για να κερδίσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια για εσένα και την παρέα σου!


Ακόμη, σου φτιάχνουμε τις πιο νόστιμες καλοκαιρινές συνταγές· ένα κρεμώδες κάρι με μελιτζάνες, μακαρονάδα με κιμά μελιτζάνας του ονείρου και αλμυρά muffins που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Στο easy GREEN της εβδομάδας σού δείχνουμε πώς θα κρατήσεις ζωντανά τα φυτά σου όσο λείπεις σε διακοπές.


Αν φτιάξεις κάποια από τις συνταγές μας ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social Media και κάνε tag @madamegingercom για να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου!

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΠΟΣΤΕΡ ΣΑΜΜΕΡ IN ΚΥΨΕΛΗ

Ένα limited edition πόστερ για όλα τα ζεστά μα και δημιουργικά, τα γεμάτα υγρασία αλλά και απογευματινή, απρόσμενη δροσιά, για εκείνα χωρίς air condition αλλά και με χαλασμένο ανεμιστήρα, για όλα όσα δεν πήγαμε πουθενά αλλά και εκείνα που ανυπομονούσαμε να γυρίσουμε σπίτι, για όλα τα καλοκαίρια που περάσαμε μαζί σου ΚΥΨΕΛΗ μας.

Απόκτησέ το εδώ →

easy GREEN

Αν έχεις κι εσύ φυτά, είμαι σίγουρη ότι ήδη από αρχές του καλοκαιριού αγχώνεσαι για τις διακοπές ώστε να τα βρεις ζωντανά στην επιστροφή.

Πώς θα επιβιώσουν τα φυτά σου στις διακοπές; →

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Το σπανακόρυζο του καλοκαιριού και η πιο νόστιμη φάβα έρχονται την επόμενη εβδομάδα στο Madame Ginger. Stay tuned! 🤟

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments