Η μακαρονάδα του καλοκαιριού!

Gingerάκι,

Αυτήν την εβδομάδα σου φτιάχνουμε νόστιμες, εύκολες και άκρως καλοκαιρινές συνταγές. Κεφτεδάκια με λαχανικά και φέτα στον φούρνο του ονείρου, κρεμώδης και λεμονάτη μακαρονάδα με σπαράγγια και chocolate chip cookies χωρίς ψήσιμο.


Ακόμη, σε καλούμε να ψηφίσεις το GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ στα Βραβεία Βιβλίου Public 2023 και σου δείχνουμε πώς περάσαμε στο urban πικ νικ που οργανώσαμε, για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι.


Αν φτιάξεις κάποια από τις συνταγές μας ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social Media και κάνε tag @madamegingercom για να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου!

ΝΕΑ #EimasteToKalokairi ΚΕΡΙΑ

Τα καινούργια μας κεριά σε 3 φανταστικά, #EimasteToKalokairi αρώματα· καρπούζι, γιασεμί και μπουγάδα είναι πλέον διαθέσιμα στο e-shop μας. Κάν'τα τώρα δικά σου και κάνε τον χώρο σου να μυρίζει υπέροχα!

Απόκτησέ τα εδώ →

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

easy GREEN

Μας αρέσουν οι βόλτες στην πόλη και έτσι με τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες αποφασίσαμε να οργανώσουμε το τέλειο urban πικ νικ.

Δες εδώ πώς περάσαμε →

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Απολαυστικά σοκολατένια muffins πρωινού και ένα κλασικό, αγαπημένο ιμαμ μπαϊλντί έρχονται την επόμενη εβδομάδα στο Madame Ginger. Stay tuned! 🤟

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments