Φέραμε το καλοκαίρι στην πόλη!

Gingerάκι,

Σήμερα είμαστε πολύ ενθουσιασμένες αφού τα νέα μας, #EimasteToKalokairi κεριά είναι πλέον διαθέσιμα στο e-shop μας σε 3 φανταστικά αρώματα· γιασεμί, καρπούζι και μπουγάδα. Υπόσχονται να κάνουν τον χώρο σου να μυρίζει καλοκαίρι.  


Ακόμη, σου μαγειρεύουμε νόστιμα και πανεύκολα πιάτα, όπως λαχταριστά κεμπαπάκια από μαυρομάτικα φασόλια, pancakes φούρνου για το πιο νόστιμο brunch και κινόα, όπως δεν την έχεις ξαναφάει, βουτυράτη και σκορδάτη.


Αν φτιάξεις κάποια από τις συνταγές μας ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social Media και κάνε tag @madamegingercom για να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου!

ΝΕΑ #EimasteToKalokairi ΚΕΡΙΑ

Τα καινούργια μας κεριά σε 3 φανταστικά, #EimasteToKalokairi αρώματα· καρπούζι, γιασεμί και μπουγάδα είναι πλέον διαθέσιμα στο e-shop μας. Κάν'τα τώρα δικά σου και κάνε τον χώρο σου να μυρίζει υπέροχα!

Απόκτησέ τα εδώ →

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

easy GREEN

Είναι ωραίο να μαγειρεύεις με φρέσκα μυρωδικά, ειδικά αν τα κόβεις κατευθείαν από τη γλάστρα. Δες μερικά tips πως να το κάνεις πιο σωστά!

Πήρες μυρωδικά για το μπαλκόνι; 4 #easyGREEN tips για να γίνουν γερά & υγιή →

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ανοιξιάτικα φασολάκια λεμονάτα και λαδερά και μια πεντανόστιμη ρυζοσαλάτα με ελαφρύ dressing κάπαρης έρχονται την επόμενη εβδομάδα στο Madame Ginger. Stay tuned! 🤟

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments