Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε πριν αγοράσουμε κρέας, οι κλασικές και οι νέες κοπές, τα ιδανικά ψησίματα, όλα τα έχει αυτό το τεύχος. Σ' αυτόν τον απόλυτο οδηγό BBQ, ο Χριστόφορος Πέσκιας ψήνει στην εντέλεια T-Bone, flank και skirt, o Άρης Βεζενές φτιάχνει το μπέργκερ που βάζει κάτω όλα τα μπέργκερ, ο Βασίλης Σπόρος ετοιμάζει brisket κι η μαγειρική ομάδα των Nomade et Sauvage χειροποίητα χωριάτικα λουκάνικα. Τι άλλο ψήνουμε; Σεφταλιές προβατίνας, σουβλάκια, μπιφτέκια. Ακόμη και τα σαλατικά περνάνε από την θράκα. |
Post a Comment