Τα πιο εύκολα και γρήγορα pancakes!

Gingerάκι,

Αυτήν την εβδομάδα υποδεχόμαστε σιγά σιγά το καλοκαίρι στην κουζίνα μας με ένα αρωματικό ραβανί καρύδας, κοκκινιστούς γίγαντες παρέα με τα πρώτα κολοκυθάκια της σεζόν στον φούρνο και πανεύκολα, κινέζικα pancakes με φρέσκα κρεμμυδάκια.


Ακόμη σου λέμε τα πάντα για το thrifting, την easy GREEN συνήθεια στο στυλ σου που θα κάνει τη διαφορά στο περιβάλλον και έχουμε διαγωνισμάρα για όλα τα gingerάκια μας στο Instagram με υπέροχα δώρα από το Athens Happy House.


Αν φτιάξεις κάποια από τις συνταγές μας ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social Media και κάνε tag @madamegingercom για να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου!

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

easy GREEN

Δες πώς θα κάνεις τη διαφορά στην προστασία του περιβάλλοντος με μια αλλαγή γεμάτη στυλ!

Αυτή η #easyGREEN αλλαγή στο στυλ σου θα κάνει τη διαφορά στο περιβάλλον →

🎁GIVEAWAY ALERT🎁
Gingerάκι, έχουμε διαγωνισμό και κάνουμε δώρο σε 2 τυχερά gingerάκια υπέροχο merch από το πολύ αγαπημένο μας Athens Happy House, για να σου γνωρίσουμε τη δράση του και να σου υπενθυμίσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βοηθήσεις τον Νεκτάριο και όλα τα υπέροχα ζωάκια που φιλοξενεί.

Πάρε μέρος εδώ →

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ένα λαχταριστό γλυκό ψυγείου με βανίλια και σοκολάτα και ο πιο νόστιμος τρόπος να φας την κινόα έρχονται την επόμενη εβδομάδα στο Madame Ginger. Stay tuned! 🤟

100% φυτικά, 100% vegan από σόγια, σε 3 φανταστικά αρώματα και με ξύλινο φυτίλι και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον ενώ έρχονται σε γυάλινο ποτήρι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά ή να ανακυκλώσεις.

Απόκτησέ τα εδώ →

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments