Το πιο νόστιμο mac 'n' cheese!

Απόκτησέ το εδώ

Gingerάκι,

3 λαχταριστές συνταγές σού φτιάχνουμε αυτήν την εβδομάδα· ένα απίστευτα comfort mac 'n' cheese που θα σου θυμίσει cheeseburger, ένα πάναπλο μα άκρως εντυπωσιακό παντζαρόρυζο με μυρωδικά και τα απόλυτα κουλουράκια λαδιού με μέλι, κανέλα και σουσάμι.


Ακόμη, στο easy GREEN αυτής της εβδομάδας μιλάμε για μύθους και αλήθειες γύρω από την κατανάλωση του γάλακτος και των γαλακτομικών προϊόντων. Τέλος, πάρε μέρος στα giveaway μας που τρέχουν και κέρδισε φανταστικά δώρα!


Αν φτιάξεις κάποια από τις συνταγές μας ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social Media και κάνε tag @madamegingercom για να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου!

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

EASY GREEN

Μύθοι και μία μεγάλη αλήθεια γύρω από το γάλα με σκοπό να γίνουμε πιο συνειδητοί καταναλωτές και να γνωρίζουμε τι ακριβώς βάζουμε στο πιάτο μας.

Εσύ πίνεις ακόμα γάλα; Μύθοι και 1 μεγάλη αλήθεια που πρέπει να ξέρεις →

🎁 GIVEAWAYS 🎁

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μια πεντανόστιμη, αφράτη πετιμεζόπιτα και το απόλυτο σνίτσελ Piccata με λεμονάτη σάλτσα έρχονται την επόμενη εβδομάδα στο Madame Ginger. Stay tuned! 🤟

100% φυτικά, 100% vegan από σόγια, σε 3 φανταστικά αρώματα και με ξύλινο φυτίλι και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον ενώ έρχονται σε γυάλινο ποτήρι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά ή να ανακυκλώσεις.

Απόκτησέ τα εδώ →

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments