Η πιο εύκολη και healthy πίτσα!

Απόκτησέ το εδώ

Gingerάκι,

Αυτήν την εβδομάδα σου φτιάχνουμε τις πιο νόστιμες και comfort συνταγάρες όπως μια λαχταριστή πίτσα Μαργαρίτα με ζύμη γλυκοπατάτας, την απόλυτη μακαρονάδα με κεφτεδάκια ρεβιθιού και ένα πανεύκολο stir fry με noodles και λαχανικά. 


Ακόμη, δες τη νέα Eat Like A Local επεισοδιάρα μας και βρες το νέο αγαπημένο σου στέκι για όλο το καλοκαίρι με τους πιο νόστιμους μεζέδες.


Αν φτιάξεις κάποια από τις συνταγές μας ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social Media και κάνε tag@madamegingercomγια να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου!

EAT LIKE A LOCAL

#EatLikeALocal στα Ιλίσια στο πιο #EimasteToKalokairi στέκι με τους απίστευτους μεζέδες

Στο Eat Like A Local αυτής της εβδομάδας βολτάρουμε στη γειτονιά μου, τα Ιλίσια και σε ένα πολύ αγαπημένο μου μεζεδοπωλείο, το άλσος μεζεδοπωλείο με απίστευτα μαγειρευτά, ορεκτικά και μεζεκλίκια, ιδανικό για τσίμπι τσίμπι κάτω απ' τον ανοιξιάτικο ήλιο ή για τις καλοκαιρινές βραδιές που έρχονται.

#EatLikeALocal στα Ιλίσια στο πιο #EimasteToKalokairi στέκι με τους απίστευτους μεζέδες →

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έλα λαχταριστό mac 'n' cheese που θα σου θυμίσει το αγαπημένο σου cheeseburger και ένα εντυπωσιακό μα και πανεύκολο παντζαρόρυζο έρχονται την επόμενη εβδομάδα στο Madame Ginger. Stay tuned! 🤟

100% φυτικά, 100% vegan από σόγια, σε 3 φανταστικά αρώματα και με ξύλινο φυτίλι και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον ενώ έρχονται σε γυάλινο ποτήρι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά ή να ανακυκλώσεις.

Απόκτησέ τα εδώ →

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments