Έλα στο πιο συναρπαστικό Cooking Masterclass!

Απόκτησέ το εδώ

Gingerάκι,

Αυτήν την εβδομάδα σου φτιάχνουμε εύκολες και νόστιμες συνταγές· ρώσικη σαλάτα κατά της σπατάλης τροφίμων, μια μακαρονάδα κρεμώδη και λαχταριστή, ένα λαχανόρυζο σούπερ υγιεινό και πρωτεϊνούχο, ένας σιμιγδαλένιος χαλβάς του ονείρου και το πιο νόστιμο, τραγανό και τυρένιο ογκρατέν λάχανου.


Ακόμη, σε προσκαλούμε στο πιο συναρπαστικό Cooking Masterclass αυτό το Σάββατο στο στούντιο μας, πηγαίνουμε μια βόλτα μέχρι τον Ταύρο στη νέα Eat Like A Local επεισοδιάρα μας και σου δείχνουμε πώς θα συντηρήσεις σωστά τα οπωρολαχανικά σου.


Αν φτιάξεις κάποια από τις συνταγές μας ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social Media και κάνε tag @madamegingercom για να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου!

COOKING MASTERCLASS

Έλα σε ένα συναρπαστικό, anti-food waste Cooking Masterclass στην κουζίνα του Madame Ginger's Food Studio μας στην Κυψέλη, για να μαγειρέψουμε μαζί συνταγές από το GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ, να μοιραστούμε συμβουλές και tips κατά της σπατάλης τροφίμων αλλά και τρόπους, για να μαγειρεύουμε και να απολαμβάνουμε το φαγητό πιο βιώσιμα, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Λίγες θέσεις έμειναν, κλείσε τώρα τη δική σου →

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

EAT LIKE A LOCAL

Eat Like A Local το

Μπορεί η Κυψέλη να είναι η γειτονιά μου αλλά αυτήν την εβδομάδα κατεβαίνω στα νότια, στον Ταύρο, και στο City Bliss που γνώρισα καρμικά πριν λίγους μήνες και ήρθε να αλλάξει όσους μύθους πίστευες μέχρι τώρα για την υγιεινή ή τη vegan διατροφή.

Eat Like A Local το "γυμναστηριακό": στα νότια για healthy τσίμπι τσίμπι →

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το να μοιράζεσαι όσα γνωρίζεις κι αγαπάς με τους γύρω σου· συνταγές, τεχνικές, tips και εμπειρίες. Είμαι πολύ χαρούμενη που από εδώ και πέρα θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλάσσουμε ιδέες και να πειραματιζόμαστε παρέα με τ@ σπουδαστ@ του Vegan School του ΙΕΚ ΣΒΙΕ αφού πλέον ανήκω στη διδακτική του ομάδα.


Σπούδασε μαζί μας Vegan Μαγειρική και απόκτησε όλες τις hands-on γνώσεις που χρειάζεσαι. Είμαι πανέτοιμη να σου δείξω όλες τις τεχνικές και τις συνταγές μου!

Δήλωσε συμμετοχή στο site του ΙΕΚ ΣΒΙΕ →

Η σωστή διατήρηση των λαχανικών και των φρούτων είναι το μυστικό για να μειώσεις την σπατάλη τροφίμων στην κουζίνα σου. Διάβασε πώς στο νέο μας easy GREEN άρθρο!

Πως να διατηρήσεις τα οπωρολαχανικά περισσότερο καιρό με τα κατάλληλα σκεύη →

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μια πεντανόστιμη τάρτα με υπέροχη ζύμη, τα πιο comfort ζυμαρικά φούρνου με λαχανικά και scones με λαχταριστά κομματάκια σοκολάτας.

100% φυτικά, 100% vegan από σόγια, σε 3 φανταστικά αρώματα και με ξύλινο φυτίλι και ούλτρα φιλικά προς το περιβάλλον ενώ έρχονται σε γυάλινο ποτήρι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά ή να ανακυκλώσεις.

Απόκτησέ τα εδώ →

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments