🛎 Εκπτώσεις έως 40% στο πιο food loving merch

View this email in your browser
Gingerάκι,

Ερχόμαστε και αυτήν την εβδομάδα με εύκολα, comfort και γρήγορα γεύματα για όλ@. Μια σούπα #timoula, εμπνευσμένη από την cucina povera και ένα γλυκάκι με πανεύκολη κρέμα, αφράτη σαντιγί, μπανάνες και μπισκότο. Η έκπληξη όμως της εβδομάδας είναι το τέμπε, ένα φανταστικό, νέο υλικό για το οποίο σου μαθαίνουμε τα πάντα και ευελπιστούμε να το εντάξεις στην κουζίνα σου είτε είσαι vegan είτε μη καθώς είναι σούπερ νόστιμο και υγιεινό.

Ακόμη, μην ξεχνάς πως στο e-shop μας έχουμε φανταστικές εκτπώσεις σε όλο το merch μας, στα βιβλία μας, στα κεριά μας που τόσο έχεις αγαπήσει, στα στυλάτα T-Shirt και στις totes μας. 

Αν φτιάξεις κάποια από τις συνταγές μας ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social Media και κάνε tag @madamegingercom για να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου!
SALES ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ MERCH!
Βρες στο e-shop μας το αγαπημένο σου MG merch. Εκπτώσεις έως 40% μέχρι και τη 31/01. 🤟
Απόκτησε το εδώ →
ΟΙ ΠΙΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Αυτή η #timoula σούπα φτιάχνεται με τριμμένες ντομάτες, χθεσινό ψωμί και λίγα υλικά και υπόσχεται να προσφέρει άπλετη νοστιμιά και θαλπωρή!
 
Δες εδώ τη συνταγή →
Μάθε τα πάντα για το τέμπε, τι είναι, πώς μαγειρεύεται, ποια είναι η διατροφική του αξία και πώς θα το αξιοποιήσεις στην κουζίνα σου

 
Δες εδώ τη συνταγή →
Στρώσεις πανεύκολης κρέμας βανίλιας μαζί με αφράτη σαντιγί, μπανάνες και τριμμένο μπισκότο στο ποτήρι, κάνουν αυτό το γλυκό απλώς ακαταμάχητο!

 
Δες εδώ τη συνταγή →






🎁GIVEAWAY ALERT🎁
Gingerάκι, το 2023 είναι εδώ και ξεκινάμε τη νέα χρονιά δυναμικά, θέτοντας νέους στόχους! Αν έχεις αποφασίσει κι εσύ να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου φέτος και να κάνεις περισσότερο self care, παρέα με την Terranova σού κάνουμε το τέλειο δώρο!
Πάρε μέρος εδώ →
Συγκεντρώσαμε 5 σπιτικά μείγματα μπαχαρικών μαζί με πληροφορίες για το κάθε ένα αλλά και πώς θα τα φτιάξεις εύκολα στο σπίτι.
5 εύκολα, σπιτικά μείγματα μπαχαρικών που θα νοστιμεύσουν τα μαγειρέματα σου →
Τι θα μαγειρέψεις την επόμενη εβδομάδα;
Μια slaw με χειμωνιάτικα λαχανικά τραγανή και δροσερή, όπως πρέπει, και μια ζεστή σαλάτα με κους κους και dressing εσπεριδοειδών έρχονται την άλλη εβδομάδα στο Madame Ginger. 
Stay tuned! 🤟 
Website
Instagram
Facebook
YouTube
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2021 madameginger.com, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 
Twitter
Facebook
Website

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments