Χειροποίητα τορτελίνι με φρέσκο σολομό – Βαγγέλης Δρίσκας


#Συνταγές Υλικά για 6 μερίδες για τη ζύμη: 300 γρ. αλεύρι ΧΡΥΣΟ ΜΑΝΝΑ ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ 3 αβγά για τη γέμιση: 400 γρ. φιλέτο σολομού 100 γρ. τυρί κρέμα ROYAL by ARTIMA 2 κουτ. γλυκού πολτός σκόρδου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ για τη σάλτσα: ¼ γρ. ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Π.Ο.Π. 50 ml λευκό κρασί 250 ml κρέμα γάλακτος 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα https://driskas.com/%CF%83%CF%85%CE%B...

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments