Χειροποίητα τορτελίνι με φρέσκο σολομό – Βαγγέλης Δρίσκας
byWorld Radios and News-0
#Συνταγές
Υλικά για 6 μερίδες
για τη ζύμη:
300 γρ. αλεύρι ΧΡΥΣΟ ΜΑΝΝΑ ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
3 αβγά
για τη γέμιση:
400 γρ. φιλέτο σολομού
100 γρ. τυρί κρέμα ROYAL by ARTIMA
2 κουτ. γλυκού πολτός σκόρδου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
για τη σάλτσα:
¼ γρ. ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Π.Ο.Π.
50 ml λευκό κρασί
250 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
https://driskas.com/%CF%83%CF%85%CE%B...
Post a Comment