Φαγητό για το σχολείο 🎒 και το γραφείο💼 | Έρχεται η νέα έκδοση του Γαστρονόμου 🍱

view_in_browser
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Ένα καινούργιο βιβλίο με συνταγές; Ναι, αλλά όχι μόνο. 

Για τις ώρες που περνάμε μακριά από το σπίτι, μέσα σε γραφεία, σχολικές αίθουσες, αμφιθέατρα κ.ά. σκοπεύουμε να σας δώσουμε λύσεις και ιδέες για υγιεινά, θρεπτικά και λαχταριστά γεύματα.

Το νέο βιβλίο από την ομάδα του περιοδικού Γαστρονόμος είναι ένας συμμαζεμένος, ευκολόχρηστος μπούσουλας για σπιτικά μαγειρέματα, σνακ, σάντουιτς, σαλάτες και ισορροπημένα γλυκά. Ό,τι μπορεί με ευκολία και ασφάλεια να καταναλωθεί εκτός σπιτιού, να μας χορτάσει και να μας ευχαριστήσει και με το παραπάνω.

Πράσινα φασολάκια με αγγούρι, δυόσμο και ψητό μοσχάρι
Μαγειρεμένα φαγητά, ιδανικά για να μπουν σε μπολ, προσεκτικά επιμελημένα από τους σεφ του Γαστρονόμου, ώστε να τρώγονται σε θερμοκρασία δωματίου, να αντέχουν στις μεταφορές, να μην έχουν έντονες μυρωδιές και να ακολουθούν τους κανόνες του τρώγειν εκτός σπιτιού.
Μπανανόψωμο με σπιτικό άλειμμα σοκολάτας

Γλυκά και αλμυρά σνακ για τα πρωινά αλλά και τις ώρες που χρειαζόμαστε ενέργεια, τόσο λαχταριστά που τα συσκευασμένα τρόφιμα των κυλικείων θα ωχριούν ακόμα και στα μάτια των παιδιών μας. Από τυρένια κριτσίνια μέχρι θρεπτικές μπάρες και σπιτικό άλειμμα σοκολάτας.

Βρείτε περισσότερες συνταγές στο gastronomos.gr
facebook instagram
Explorer SA

Ethnarchou Makariou and Falireos 2, Neo Faliro Piraeus
Attica 18547 Greece

Λάβατε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας ή πραγματοποιήσατε αγορά από εμάς.

Διαγραφή από την λίστα
MailerLite

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments