Όχι άλλα ταρτάκια και βολ-ο-βαν στον γιορτινό μπουφέ! Τι θα λέγατε για μπουκίτσες ζουμερού, νόστιμου ρυζιού, εν είδει σούσι, που θα συνδυάσουμε με παστά ή μαρινάτα ψαράκια και θαλασσινά, καθώς και με όλα τα καλά του ελληνικού μποστανιού; Γρήγορα, οικεία στον ουρανίσκο μας, μοντέρνα, νόστιμα. Και αν είμαστε εξοικειωμένοι με την ωμή ψαροφαγία, τότε τα γαρνίρουμε με λεπτοκομμένες φέτες πάμφρεσκων φιλεταρισμένων ψαριών. Όμως εκεί χρειάζεται προσοχή στη θερμοκρασία σερβιρίσματος. |
Post a Comment