Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!!! 🎄🎄🎁🎁

Δεν βλέπετε τις εικόνες; Κάντε κλικ εδώ...

Όλες οι νέες τάσεις γύρω από την γαστρονομία και την εστίαση μόνο στο www.gastronomos.gr, 24 ώρες το 24 ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Χριστούγεννα 2019

Ετοιμαζόμαστε για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής μας και σχεδιάζουμε το γιορτινό τραπέζι. Συμβουλές, μυστικά και οι καλύτερες μας συνταγές για ένα αξέχαστο μενού. 

Με την αύρα της Εύης

Ολόκληρο το μενού που ετοίμασαν οι σεφ της Cookoovaya για τον χριστουγεννιάτικο Γαστρονόμο διαθέσιμο online!

Με την πολύχρωμη, εύθυμη και απόλυτα καταλυτική αύρα της αείμνηστης Εύης Βουτσινά να φωτίζει ένα ένα τα πιάτα τους, η ομάδα των τεσσάρων σεφ του εστιατορίου Cookoovaya εμπνέεται από τις διδαχές της «λαογράφου της ελληνικής γαστρονομίας» και συνθέτει ένα μενού στιβαρό, πλήρες και δομημένο πάνω στη σοφία του «γιατί», η οποία καθοδηγούσε κάθε βήμα της Εύης.

Καρυδόψωμο προζυμένιο, με κάρδαμο και σχίνο

Χορτόσουπα κρέμα με σπιτικό ζουμί

Πατέ από συκωτάκια κοτόπουλου

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Πίτα με κατσικάκι και χειμωνιάτικα χόρτα

Σουγάνια – τα γεμιστά κρεμμύδια της Μυτιλήνης

Μεσανατολίτικη maqlοοba, χορτοφαγική

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Μελωμένη χοιρινή σπάλα κατσαρόλας με κάστανα και ξερά φρούτα

Τα πάντα για τη γαλοπούλα

Τα μυστικά της γαλοπούλας

Από το ψήσιμο και το κόψιμο, μέχρι το σερβίρισμα και τη σάλτσα, μαθαίνουμε ότι χρειάζεται για τη γαλοπούλα.

Η ελληνική γαλοπούλα

Οι παράγοντες που καθορίζουν την τιμή της, οι συνθήκες εκτροφής, οι ελληνικές φάρμες και χρήσιμες συμβουλές για το μαγείρεμα.

Πώς θα τις ψήσουμε;

Ο Αστέριος Κουστούδης, executive chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George μας δίνει συμβουλές.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Οι 3 καλύτερες γαλοπούλες μας

Γαλοπούλα, ζουμερή, γεμιστή με άγριο ρύζι, μπέικον, μήλα και φουντούκια

Γαλοπούλα με γλάσο μανταρινιού, gravy και συνοδευτικό σαν γέμιση

Η τέλεια γεμιστή γαλοπούλα με φασκομηλάτο άλειμμα και σάλτσα μήλου

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Speciality καφές, επώνυμη ζεστή σοκολάτα ή απογευματινό τσάι;

Οι αγαπημένες μας διευθύνσεις για καφέ, σοκολάτες υπομονετικά λιωμένες και ψαγμένα τσάγια.

Δοκιμάζουμε δύο νέα ντιζαϊνάτα café-roasteries, το Redd στο Κολωνάκι και το Dope στο Μοναστηράκι. 

Facebook Instagram Twitter Youtube

Γαστρονόμος

Ethnarchou Makariou and Falireos 2, Neo Faliro Piraeus
Greece

Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να μην λαμβάνετε το newsletter κάνε κλικ

 

εδω

MailerLite

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments