Μαγειρεύουμε νηστίσιμα μεν, νόστιμα δε!


Δεν βλέπετε τις εικόνες; Κάντε κλικ εδώ...

Όλες οι νέες τάσεις γύρω από την γαστρονομία και την εστίαση μόνο στο www.gastronomos.gr, 24 ώρες το 24 ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για την Κυριακή των Βαΐων

Γαύρος πλακί με μάραθο, ελιές και κάππαρη

Μ. Δευτέρα: Ρεβιθόπιτα, σαν φουρνιστό φαλάφελ

Μ. Τρίτη: Αρακόσουπα βελουτέ με μάραθο

Μ. Τετάρτη: Καλαμάρια με μουστάρδα και κοφτό μακαρονάκι

Μ. Πέμπτη: Γίγαντες με ανάμεικτα χόρτα και μυρωδικά

Μ. Παρασκευή: Γαριδόσουπα με άνηθο και άλλα μυρωδικά

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Editorial

Γεύση οριστική του Πάσχα (μια συνταγή*)

«Σε αυτά τα κουλούρια φωλιάζει η μυστική ψυχή της Λαμπρής.»

Διαβάζουμε στον Γαστρονόμο Απριλίου, τεύχος 156, που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Άποψη

Σκέψου παγκόσμια, δράσε στον Βόλο

Σε μια χώρα που η ανακύκλωση δεν είναι το φόρτε μας υπάρχουν μερικά παραδείγματα που μας δείχνουν τον δρόμο.

Ρεπορτάζ

Σάββατο μεσημέρι στου Καβούρα

Από το 1989,ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου «τρέχει» το τσιπουράδικο του Κάβουρα, ένα από τα πιο αυθεντικά μαγαζιά του Βόλου.

Μην το χάσετε!

Στις Γλυκές Αλχημείες

Αν η Άνοιξη ήταν γλυκό θα ήταν ένα κέικ με ροδόνερο, μια τερίνα με βύσσινα, μια μους με γιαούρτι και φράουλα, μια τάρτα με πανακότα και φρούτα ή κάποιο άλλο από τα μοναδικά, αέρινα γλυκά που εμπνεύστηκε ο Στέλιος Παρλιάρος και η ομάδα του.

Ακόμα, πασχαλινά κεράσματα, νηστίσιμα γλυκά από το Άγιο Όρος, δημιουργίες με πτι μπερ και γλυκιά απόδραση στην ανοιξιάτικη Γρανάδα!

Αυτή την Κυριακή, 21/04, με την Καθημερινή.

Facebook Instagram Twitter Youtube

Γαστρονόμος

Ethnarchou Makariou and Falireos 2, Neo Faliro Piraeus
Greece

Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να μην λαμβάνετε το newsletter κάνε κλικ

 

εδω

MailerLite

Post a Comment

Previous Post Next Post

Comments